Bergeijk Centraal

broodjes station

Een “Station” in Bergeijk als een nieuwe ontmoetingsplek aan ‘t Hof

“Dat is waar wij in geloven” zeggen de toekomstig Yvonne & GertJan van Broodjes en Koffie Station ‘Bergeijk Centraal’. Het concept omvat tevens Take Away en een bezorgdienst – Broodjes Express. “Wij denken dat ons concept past in Bergeijk en zien het al voor ons; de postbode die snel ff binnenloopt voor een bakkie, jongeren hangend op een bankje met goed Wifi, een pensionaris die snel een krantje komt lezen, de snelle zakenman die even een bestelling doet om broodjes te bezorgen en snel een espresso meeneemt. Een plek waar wordt afgesproken, genoten en gelachen om een ‘dorpsincident’ en waar ook afscheid genomen wordt. Een plek van komen en gaan.

Ietwat een Franse bistro, klassiek – een gezellige ‘station’,

Een soort hub voor iedereen in eigenwijze mix van trendy en van traditionele producten en omgeving. Wellicht brengt ons concept een nieuwe ontmoetingsplek met sfeer en gezelligheid nabij het plein in Bergeijk.

Door klassieke kunstzinnigheden te gebruiken hopen wij daarmee toch tijdloos te zijn. Zaken als metrotegels, potlood-tegel-randen, Art Deco-stijl lettertype, houten elementen, zachte kleuren en natuurlijk een grote oude stationsklok prikkelen het sentiment en neemt ons mee naar vroegere tijden.

De combinatie met echte Franse bistro meubilair en Zweedse op-maat-gemaakte banken en jazzmuziek op de achtergrond weerspiegelen een internationale sfeer met een eigenzinnig karakter. Dit onder het genot van gezonde producten zoals trendy smoothies en ijskoffies met een heerlijk traditioneel Belgisch belegd broodje, of verse salades. Bovendien doen we ons best om ook een aantal topproducten en bezienswaardigheden uit onze gemeente te betrekken en daarmee zetten we ook Bergeijk met haar highlights ‘Centraal’.

ervaar het zelf

 We zijn bereikbaar per mail: Info@bergeijkcentraal.nl en telefonisch: 0497 74 56 60.

Openingstijden:

Maandag 10:00 – 19:00

Dinsdag gesloten

Woensdag t/m zaterdag 10:00 – 19:00

Zondag 11:00 – 19:00

Daftar Slot Bet 100 Dari Slot Gacor Bet 100, 200, 300 Perak Gampang Menang Maxwin Terbesar Dengan Deposit 10 Ribu, Link Slot Bet 100 Perak Resmi Slot Bet Kecil Gacor Terpercaya Dengan Bonus Jackpot Tiap Harinya Hanya Ada Disini!