Bergeijk Centraal

Food express bergeijk

kwaliteit in POP-UP naar Bergeijk

Na 3 maanden hard werken en flink onderhandelen is het eindelijk zover. Bergeijk zal ‘de eerste trein ooit’ de Bergeijk Food Express zeer binnenkort mogen verwelkomen bij Bergeijk Centraal. Deze speciale -Virtuele Locomotief- “Food Express Bergeijk” reist voor de bewoners van Bergeijk de hele wereld rond op zoek naar interessante merken, producten of gerechten met een hoge kwaliteit waar de Bergeijkenaren van kunnen genieten.  Alles wordt bezorgd bij Bergeijk Centraal en daarmee dus tijdelijk naast ons assortiment beschikbaar zijn voor u als klant. Let wel, deze (virtuele) trein zal tijdelijk in Bergeijk verblijven.

Komen treinen vaker naar bergeijk?

Als blijkt dat onze klanten de lading met voldoende enthousiasme ontvangen, zal deze trein wellicht eens vaker kunnen stoppen in Bergeijk. Wij als Bergeijk Centraal zijn in onderhandeling met meerdere partners die maar wat graag hun lading willen presenteren in ons dorp. Binnenkort maken wij onze eerste strategische partner en de lekkernij via Social Media en onze website bekend.

December was sushi time : mood by eveline wu

topklasse sushi van mood uit eindhoven

Wat een succes was dit ! De Food Express had toch wel iets unieks aan boord: Sushi van Eveline Wu, bekend van 3 restaurants in Eindhoven en 1 in Rotterdam. Het is voor Bergeijk Centraal een enorm grote eer om een merk en product van deze kwaliteit te mogen verwelkomen in Bergeijk.  Met name Sushi kenmerkt zich door grote verschillen in kwaliteit. Mood -een begrip in Eindhoven- en Bergeijk Centraal geven u de kans om in Bergeijk  te laten genieten van Top Klasse Sushi.

Momenteel word er gekeken of we de sushi van Mood maandelijks willen laten terugkeren. Volg ons via Social Media om op de hoogte te blijven van wat het Food Network ons brengt.

Benieuwd naar een volgende trein?

Volg ons via Social Media

Wellicht stopt de Food Express  zeer binnenkort wederom bij Bergeijk Centraal en heeft deze trein een nieuw gerecht of product aan boord. Is de Food Express eenmaal vertrokken dat is het product ook niet meer te verkrijgen. Dus wil je niets missen en op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op onze social-mediakanalen (Facebook en Instagram), het zou zonde zijn als je een lading hebt gemist. Ook op onze website vind u alle informatie.  LET OP: Wij verloten ook regelmatig leuke prijzen afhankelijk van wat de Food Express ons brengt.

Ken jij een product, merk of gerecht wat Food express eens zou moeten bezorgen?

Mail ons dan

Heeft u ideeën of speciale wensen voor een nieuwe lading en waarvan jij denkt dat je niet de enige bent, aarzel dan niet en maak het kenbaar via e-mail of loop even binnen.

Daftar Slot Bet 100 Dari Slot Gacor Bet 100, 200, 300 Perak Gampang Menang Maxwin Terbesar Dengan Deposit 10 Ribu, Link Slot Bet 100 Perak Resmi Slot Bet Kecil Gacor Terpercaya Dengan Bonus Jackpot Tiap Harinya Hanya Ada Disini!